SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Takla Attı: 7 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:21
Otomobil Takla Attı: 7 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman-Gölbaşı karayolunda gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Adıyaman istikametine giden Sinan Turan idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Börgenek Köyü yakınlarında gizli buzlanma nedeniyle otomobil aniden kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Kazada otomobil sürücüsü Sinan Turan ile otomobil içerisinde bulunan Eylül, Gülcan Turan ile Mehmet, Dilek, Burak ve Muhammed Parlak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ELBİSTAN- MALATYA YOLUNDA..

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, kaygan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra takla atarak ters dönen pikap sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Elbistan'dan Malatya yönüne gitmekte olan A.P.'nin kullandığı 46 ED 500 resmi plakalı pikap, Adnan Menderes Bulvarı'nda kaygan yolda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, önce orta refüje çıktı. Trafik levhalarını da deviren araç, takla attıktan sonra ters döndü. 

Kazada yaralanan sürücü ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. (Fotoğraf bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız