SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Talihlileri

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:10:31
Otomobil Talihlileri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından marketlerinde yapılan 44 TL alışveriş karşılığında düzenlenen kampanyayla ilk çekilişte 4 talihli müşteriye son model otomobil verildi. 

Eski belediye binası meydanında düzenlenen Esenlik çekiliş töreni, mehteran takımının gösterisiyle başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Esenlik Şirketi Genel Müdür yardımcıları ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Esenlik Marketlerin çok sayıda müşterisinin de katıldığı törende konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Esenlik sosyal sorumluluğunun bilincinde, paylaşmasını bilen bir kuruluşumuz. Önce kalite diyor, müşterisini önemsediği için aldığı her ürünün sağlığına, kalitesine ve hijyenine dikkat ediyor. Onu kabul ettikten sonra size daha uygun verebilmek için fiyat konusunda mücadele ediyor. En iyiyi, en uygun şekilde, en sağlıklı bir şekilde vermeyi hedefine koyuyor. Bunu Esenlik olarak bir borç biliyoruz. Kesinlikle hiçbir zaman karı hedefimize koymadık. Biz kanaati hedefimize koyduk. Kanaatle az olan, az az kazandığımız birikimlerimizi, kazanmış olduğumuz müşterilerimizle paylaşmayı da kendimize bir görev bildik. Bu konuda diğer kuruluşlara göre gerçekten öncü olduğumuzu ve bu konuda cömert olduğumuzu söylemekte çok da bir mahsur yok. Bunu diğer yerlerde de görüyoruz. 2 gün önce Kahramanmaraş’ta çekiliş yaptık, Gölbaşı’nda çekiliş yaptık. Gittiğimiz her yerde bu güzel adetimizi gösteriyoruz. Esenlik olarak yolumuza hızlı bir şekilde devam ediyor, büyümeye devam ediyoruz. Market olarak büyümeye devam ediyoruz ve 30. market şubemizi Bostanbaşı’da hizmete vereceğiz. İl dışındaki açılımımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Boyraz, "Önümüzdeki ay kumlamalı kilit taşı fabrikamızı hizmete vereceğiz. Doğu Anadolu’da bir ilk ve büyük bir fabrika. Toplu Konut Projemizin temelini attık. Esenlik büyüyor ve bir değer olmaya devam ediyor. Malatyamız da büyüyor. Bölgemizin bir üst değeri olmuş şehrimiz. Malatya büyüdükçe Esenlik de büyüyor ve hepimiz birlikte kazanıyoruz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Esenlik şirketinin her geçen büyüdüğünü ve sadece marketler zincirinde büyümediğini ve bir çok alanda hizmet veren bir kurum olduğunu kaydetti.

Yapılan çekiliş sonucunda 4 adet otomobil çekilişinde şanslı müşteriler olarak; Levent Kargın, İbrahim Özbey, Ali Aksar Durgun ve Ali Adıgüzel belirlendi. Çekiliş sonrasında telefonla aranan talihliler önce şaka yapıldığını sandılar ancak durumu öğrenince sevinçlerini dile getirdiler. Çekilişte 5 talihliye buzdolabı, 5 talihliye çocuk akülü araba, 5 talihliye tablet, 5 talihliye ise 82 parça yemek takımı hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız