SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Teslim Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik marketlerden alışveriş yapan ve çekilişle otomobil kazanan 4 talihliye otomobil anahtarı ve ruhsatları düzenlenen törenle verildi.

Belediye binası önünde düzenlenen törende konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Halkla bütünleşen Esenlik, geçtiğimiz günlerde de belediyenin kurduğu Yardım Gönülleri Derneği aracılığıyla 2 bin aileye Ramazan ayı nedeniyle gıda paketi verdi" şeklinde konuştu.

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan ise, 16. yılı kutlanan Esenlik Şirketi marketlerinde geleneksel hale gelen çekiliş sonucunda hediye vermeyi bu yıl da sürdürdüklerini ifade ederek, "Marketlerden 75 YTL'lik alışveriş yapanlar arasında gerçekleştirilen çekiliş sonunda başka hediyelerin yanı sıra 4 kişiye otomobil verdik" dedi.

Konuşmalardan sonra 2007 model Honda City marka otomobil kazanan Osman Yetiş, Ahmet Apak, Aslan Ataş, Mücahit Kuşçu'ya arabalarının anahtarı ve ruhsatları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız