SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Tohma'ya Uçtu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:46
Otomobil Tohma'ya Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde yoldan çıkan otomobil Tohma Çayı’na uçması sonucunda 2 kişi yaralandı. Gölbaşı- Malatya karayolu Erkenek Tünel mevkiindeki kazada da 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

TOHMA ÇAYINA UÇTU

Kaza, Hacı Derviş Mahallesi Fevzi Erdem Camisi önünde meydana geldi. M.B.B. (17) yönetimindeki 44 NU 372 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yoldan çıkarak Tohma Çayı’na uçtu. Kazada sürücü ile birlikte yanında bulunan A.T. (18) yaralandı.

Kendi imkanları ile otomobilden çıkmayı başaran yaralılar, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Soruşturma sürüyor.

TÜNEL GİRİŞİNDE..

Bu arada Gölbaşı-Malatya Karayolu Erkenek Tüneli girişinde 3 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Malatya’nın Sürgü beldesinden Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kurulan halk pazarına gelen Ramazan Balaban (52) idaresindeki 44 LK 705 plakalı kamyonet ile sürücüleri belirlenemeyen 44 KA 476 plakalı kamyon ile 46 KC 962 plakalı tır Erkenek tüneli girişinde çarpıştı. Meydana gelen kazada kamyonet sürücüsü Ramazan Balaban (52), ile Enes Işık (21), Emrah Karaçoban (23) ve Bayram isimli bir kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılara yapılan ilk müdahalelerin ardından Ramazan Balaban, Enes Işık, Emrah Karaçoban ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılırken, isminin Bayram olduğu öğrenilen yaralı şahsın sağlık durumunun ağır olması nedeniyle ambulansla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız