SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı.. Baba Öldü, Oğlu Yaralı

0
Güncellendi - 2020-12-25 19:43:22
Otomobil Uçuruma Yuvarlandı.. Baba Öldü, Oğlu Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu baba öldü, oğlu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kayısı almak üzere Elbistan'dan Darende'ye gelmekte olan Gazi Altıntop (30) yönetimindeki 59 YP 947 plakalı otomobil, kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Yenipınar Mahallesi Korum mevkisinde yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada  Gazi Altıntop ile babası Mustafa Altıntop (51) yaralandı. İtfaiye ve jandarma ekiplerince araçtan çıkarılan baba ve oğlu, 112 Acil Servis ekiplerince Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan baba Mustafa Altıntop'un kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği bildirildi. Oğul Gazi Altıntop'un tedavisi sürüyor.

iha- AA- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • fatih (3 yıl önce)
    sadece önlerde var 3kuruştan kaçılmamalı bence allah rahmet eylesin yaralıya da acil şifalar versin rabbim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (3 yıl önce)
    Önler kışlık arkalar yazlık. Ne olur arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım. Bu şekil araç kullanmaktan kaçınalım. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKAN (3 yıl önce)
    Kar lastiği takılı arabada . geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Kaplan (3 yıl önce)
    Lastikler çok önemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi uğraş (3 yıl önce)
    Yazık ki emniyet halen kış lastiği uygulamasına geçmedi insallah tedbirler başlar saygılar...
    0
    0
    Yanıtla