SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Yayalara Çarptı, 2 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Köprüsü üzerinde yol kenarındaki yayalara otomobil çarptı. Genç kadın ve kucağındaki bebek yaşamlarını yitirdi. Bu arada Hekimhan’daki kazada da 1 kişi öldü. Trafik kazalarında ayrıca 9 kişi de yaralandı.

YAYALARA ÇARPTI..
Edinilen bilgiye göre; Namık Kemal Caddesi Yeşiltepe Köprüsü çıkışında 34 yaşındaki V.K. yönetimindeki 44 LC 525 plakalı otomobiliyle gitmekte iken, belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç kaldırımda yürümekte olan iki kadın ile bir bebeğe çarptı. Kazada yayalardan 30 yaşındaki S.Y., 28 yaşındaki H.U. adlı kadınlar ile S.Y.’nin kucağında bulunan 3 aylık erkek bebek K.U.’nun yanı sıra takla atan aracın sürücüsü yaralandılar. Yaralılardan S.Y. ile 3 aylık bebek K.U. yaşamlarını yitirdiler. Yaralı H.U.’nun, ölen bebeğin annesi olduğu öğrenildi.

HEKİMHAN’DA..
Öte yandan Hekimhan’ın Yeni Mahalle Sanayi Caddesi üzerinde 28 yaşındaki Z.K. yönetimindeki 44 KE 583 plakalı traktörle giderken, yol üzerindeki kasise hızlı girince, traktörün üzerinde bulunan 27 yaşındaki E.K. yere düştü ve üzerinden traktör geçince ağır yaralandı. İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan E.K. kurtarılamayarak öldü.

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi’nde A.Ö. yönetimindeki 34 DY 5195 plakalı oto ile giderken, aniden yola çıkan 7 yaşındaki M.N.K.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı. Yaralı çocuk sürücü tarafından hastaneye kaldırıldı.

Cengiz Topel ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri kavşağında 18 yaşındaki M.K.’nın yönetimindeki bisikletten düşen 17 yaşındaki M.E.E.’nin ayağına S.N. yönetimindeki 44 ER 344 plakalı aracın çarparak, hafif yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

Vilayet yanı Cumhuriyet Caddesi’nde 22 sıralarında karşıdan karşıya geçmekte olan 38 yaşındaki M.D. ve 12 yaşındaki oğlu M.C.D.’ye çarptığı ve orada bulunan polislerin dur ihtarına uymayarak kaçtığı öne sürülen 44 LA 863 plakalı aracın sürücüsü 47 yaşındaki N.K. bir süre sonra yakalandı. Yaralı baba oğul hastanede tedavi edilirken, yakalanan sürücünün alkollü olduğu için panikleyerek kaçtığını söylediği polis raporunda yeraldı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan E.N. yönetimindeki 24.. 997 plakalı araç, Doğanşehir Reşadiye Geçidinde yolun sağındaki kayalıklara çarptı. Kazada araçta bulunan Y.İ. yaralandı.

Pütürge Yolu 15. kilometrede, Malatya yönüne gelmekte olan Ş.Ö. yönetimindeki 34.. 211 plakalı aracın, mucur nedeniyle sürücünün hakimiyetinden çıktığı ve tepeciğe çarptığı, kazada aracın hasar gördüğü bildirildi.

Doğanşehir Kapıdere Köyü’nden Adıyaman Gölbaşı yönüne gitmekte olan K.A. yönetimindeki 02.. 032 plakalı araç, tali yola girerken arkadan aynı yöne gitmekte olan A.G. yönetimindeki 34 ..3401 plakalı aracın yakın takip nedeniyle çarptığı, iki araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

Yaygın Kasabası Puluşağı Mahallesi’nden Kırım Mezrasına gitmekte olan S.K. yönetimindeki 44.. 724 plakalı traktörün arka lastiğinin kopması sonucu devrildiği, sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Yakınca Kasabası Mabetaş Fabrikası mevkiinde Yeşilyurt’tan Malatya yönüne gelmekte olan H.G.Ü.’nün yönetimindeki 34.. 0790 plakalı otonun önüne aniden köpek çıktığı, sürücünün manevra yaparken aracın tümseğe çarptığı ve hasar gördüğü belirtildi.

Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan M.Ç. yönetimindeki 23.. 420 plakalı sunta yüklü TIR, Hasançelebi yakınlarında virajı alamayarak devrildi. Sürücü yaralandı, araç hasar gördü.

Akçadağ ilçesi Darıca mevkiinde Y.K. yönetimindeki 48.. 185 plakalı araçla, aynı yönde gitmekte olan İ.A. yönetimindeki 34.. 3585 plakalı araca arkadan çarptığı, iki aracın hasar gördüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız