SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Yayaya Çarptı... 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-07-11 10:28:52
Otomobil Yayaya Çarptı... 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi’nde meydana gelen kazada, bayan yaya hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası çevredekilerin ilk müdahaleyi yaptığı kişi, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Yaya geçidinin 30 metre gerisinde yolun karşısına geçmeye çalışan İnsaf Kılıç’a, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen özel bir ilaç firmasına ait 34 AR 7066 plakalı ticari araç çarptı. Sürücünün son anda fark edip, frene basmasıyla kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Kılıç’a ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Ayağa kalkmak isteyen Kılıç’ı sakinleştiren vatandaşlar, olay yerine ambulans çağırdı. Emniyet ekipleri, olay yerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için güvenlik önlemi alırken, yaralı bayan ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, Kılıç’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak : Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız