SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilde Sıkıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da freni boşalan yolcu minibüsünün şerit değiştirerek otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Milli Egemenlik Caddesi üst Kavşağı'nda meydana geldi. A.G. idaresindeki 44 M 0099 plakalı yolcu minibüsü, freninin boşalması sonucu şerit değiştirerek M.A. yönetimindeki 44 KA 333 plakalı otomobile çarptı.

Kaza sonrasında minibüs içerisindeki 1 yolcu ile otomobildeki 3 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan S.G., olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kazada yaralanan 4 kişi Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

6 YARALI DAHA..
Bu arada 3 ayrı trafik kazasında da toplam 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Adıyaman karayolu Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde meydana geldi. Ç.K. (44) yönetimindeki 44…248 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle yol kenarında bulunan dereye uçtu. Araç sürücüsü Ç.K ile N.B. (52) yaralandı. Yaralılar Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yine Doğanşehir Yuvalı mevkiinde A.D. yönetimindeki 44..077 plakalı otoyla giderken dikkatsizlik sonucu K.Y. yönetiminde bulunan 27.0089 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Oto sürücüsü A.D. yaralandı.

Bu arada, Beylerderesi mevkiinde Cengiz Ç.'nin kullandığı 02 HF 126 plakalı TIR ile Mehmet A. (39) idaresindeki 44 KL 204 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet A. ile otomobilde bulunan Ayhan A. ( 24) ve Mehmet T. (28) yaralandı.

Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız