SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobildeki Cinayete 1 Tutuklama

0
Güncellendi - 2016-11-26 03:40:32
Otomobildeki Cinayete 1 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çeşitli asayiş suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan bir kişinin otomobilinin içerisinde tornavida ile öldürülmesi cinayetinde “esrar anlaşmazlığı” çıktı. Cinayetin faili 1 kişi ise tutuklandı.

Olay, 22 Kasım Salı günü Battalgazi Çamurlu Mahallesi Venk Yolu üzerindeki su deposunun yanında meydana geldi.  Mahalle sakini çocukların bir aracın kapılarının açık olduğunu ve içerisindeki bir kişiyi ise hareketsiz vaziyette görmesi üzerine ihbarda bulunulması üzerine, olay yerine gelen Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri,  Seyfettin Pekcan (32) adlı şahsı tornavida ile öldürüldüğünü tespit etmişti.

Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan araştırmada cinayette kullanılan tornavida, olay yerine yakın bir mesafede atılmış olarak bulundu.  Cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğinin belirlenmesi için araştırma yürüten Cinayet Bürosu ekipleri, otomobilin içerisinde yaptıkları incelemede üzerinde B.H. harflerinin yer aldığı cep telefonu şarj aletini tespit etti. Bunun üzerine Seyfettin Pekcan’ın  isim ve soyadı B.H. olan kişileri araştırmaya başladı.

Seyfettin Pekcan’ın B.H. adlı bir kişi ile yakın arkadaş olduğunu tespit eden ekipler, bu şahsın Hacı Abdi Mahallesinde bulunan evine gitti. Polislerin geldiğini gören B.H., yerden 2.5 metre yükseklikteki evlerinin balkonunda atladı, polisler ise arkasından koştu. Kovalamaca sonucunda B.H. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli B.H. (32), olay günü yanlarında bulunan T.A. ve S.K. adlı arkadaşları ile birlikte Seyfettin Pekcan’ın otomobili ile Venk Yolu üzerindeki su deposunun yanına gittiklerini, burada bir süre sonra T.A. ve S.K.nın bir süre sonra ayrıldığını, kendisinin Seyfettin Pekcan ile esrar anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettiğini, kavga esnasında kendisini korumak amacıyla tornavida ile bu şahısa saldırdığını ve ardından otomobilden inerek kaçtığını ileri sürdü.  B.H.’den sonra T.A. ve S.K. adlı şüphelilerde gözaltına alındı.

Asayiş Şubesinde işlemleri tamamlanan cinayet şüphelisi B.H. ile T.A. ve S.K. Adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan B.H., tutuklanması talebiyle Malatya 1. Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilirken, T.A. ve S.K. ise serbest bırakıldı. Cinayet şüphelisi B.H. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet şüphelisi B.H.’nin de öldürdüğü Seyfettin Pekcan gibi çeşitli asayiş suçları ile narkotik suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

cinayetvenk

cinayet2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız