SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobile Ateş Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

Hacıabdi Mahallesi’nde gece yarısından sonra hareket halindeki bir otoya, iki kişi tarafından tabancayla ateş açıldığı, bu olayın daha önce meydana gelen silahlı saldırının devamı olduğu bildirildi.

02.40 sıralarında Hacıabdi Mahallesi’nde gitmekte olan 36 yaşındaki Z.Ö., yönetiminde bulunan 44..499 plakalı oto ile giderken, yol kenarında olan ve yüzlerini tam olarak göremediği iki şahsın, otomobile doğru birkaç el ateş ettiğini, kendisinin otoyu durdurmadığını, şahısların ara sokağa kaçtıklarını, daha sonra kontrol ettiğinde arka cam ve arka lastiğe mermi isabet ettiğini gördüğünü bildirdi. Z.Ö., daha önce kardeşine ve işyerine H.K. ve M.Ö. adlı şahısların silahlı saldırıda bulunduklarını, bu şahıslar dışında kimse ile bir husumetlerinin olmadığını söyledi. Z.Ö.'nün bahsettiği olayın, geçtiğimiz Cumartesi günü Atatürk Caddesi'nde meydana gelen ve 28 yaşındaki M.Ö.'nün elinden yaralandığı silahlı saldırı olduğu belirtiliyor. Polis araştırmaya başladı.

Öte yandan Kiltepe Mahallesi’nde 01.00 sıralarında 44..318 plakalı araçtan havaya ateş edildiği ihbarı üzerine giden polis 38 yaşındaki M.O. adlı şahsı yakalamak istedi. Şahıs polislere karşı koyarken, üzerinde 1 av tüfeği, 4 fişek, 1 ekmek bıçağı, 1 kazma sapı bulunduğu, şahsın adliyece salıverildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız