SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobile Tabancayla Ateş Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe’de içerisinde iki kişinin olduğu bir otomobile tabancayla ateş açıldığı bildirildi. Bu arada, Çukurdere’de silahla ateş eden şahısların bulunduğu bir oto da polis kovalamacası sonucu Malatya Lisesi civarında yakalandı.

OTO KURŞUNLAMA..
Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde saat 20.00 sıralarında T.D. adlı şahsa ait 44 AV 633 plakalı otoya, içerisinde 41 yaşındaki T.D. ve 32 yaşındaki İ.P. adlı şahıslar bulunduğu sırada ateş edildiği bildirildi. Araca 2 adet merminin isabet ettiği belirtilirken, olayla ilgili 19 yaşındaki E.G. adlı şahsın aranmaya başlandığı, şahsın bir süre sonra polise teslim olduğu, hakkında “Adam Öldürmeye Teşebbüs ve Ruhsatsız Silah” suçlamasıyla soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

OTODAN ATEŞ EDİLDİ İHBARI..
Öte yandan, Çukurdere Mahallesi’nde 20.30 sıralarında bir otodan havaya ateş edildiği yolunda yapılan ihbar üzerine harekete geçen polisler, plakalı bildirilen aracı Malatya Lisesi civarında durdurdular. 22 yaşındaki S.Y. ve 25 yaşındaki H.Y. adlı şahıslar gözaltına alınırken, araçta 1 adet kuru sıkı tabanca bulundu. “Ruhsatsız Silah, Genel Güvenliği Tehlikeye Düşürmek ve Meskun Mahalde Ateş Etmek” suçlamasıyla hakkında işlem yapılan zanlılardan S.Y.’nin tutuklandığı açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız