SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobili de Bırakıp Kaçınca..

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:47:39
Otomobili de Bırakıp Kaçınca..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da şüphe üzerine durdurulan otomobilde bulunan üniversiteli genç otomobili bırakıp kaçınca polis ekipleri alarma geçti.

Olay, gece yarısından sonra 01.30 sularında merkez Niyazi Mısrı Caddesi üzerinde meydana geldi. Devriye gezen sivil polis ekipleri, cadde üzerinde sürekli seyir halinde olan 34 KD 0281 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilin sürücüsü M.D., otomobili durdurup, kaçtı. Polis ekiplerinin anonsu üzerine yakın çevredeki ekipler Niyazi Mısrı ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde kaçan genci yakalamak için alarma geçti.

Otomobil sürücüsü M.D., Kasap Pazarı civarında polis ekiplerince yakalandı. 

Ehliyetsiz olduğu belirlenen üniversite öğrencisi M.D.’nin yanında bulunan bir başka arkadaşından direksiyon eğitimi aldığını belirttiği ve korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenildi. Gencin kullandığı otomobilin ise kiralık olduğu kaydedilirken, otomobil, trafik polislerinin yaptığı incelemede bazı eksiklikleri olduğu belirlenince,trafikten men edilerek otoparka çekildi.

İfadesi alınan M.D., daha sonra serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız