SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobili Kim Yaktı?

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından kasaba yakınlarında yanmış vaziyette bulunan ve yakalama kaydının olduğu belirtilen araçla ilgili araştırma sürüyor.

Doğanşehir ilçesi Gövdeli Beldesi İncirlitaş mevkiinde, 01..068 plakalı otomobil, yanmış vaziyette bulundu. Jandarma tarafından yapılan araştırmada otonun 50 yaşındaki K.K. adına kayıtlı, hacizli ve yakalama kayıtlı olduğu saptandı. Olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu arada Yeşilyurt’ta polise giden 25 yaşındaki B.K., 33 yaşındaki arkadaşı C.M.’den emanet aldığı 44..905 plakalı otoyu, Gündüzbey yolu üzerinde arıza yapıp çalışmayınca bıraktıklarını, ertesi gün aracın yanına gittiklerinde sol aynası ve ön tamponunun kırılmış, 4 lastiğinin de kesilmiş olduğunu gördüğünü bildirdi ve araca zarar verenlerin yakalanmasını istedi.

Öte yandan, il merkezinde polise başvuran 31 yaşındaki H.D., kendisine ait 44..947 plakalı otoyu 10.15 sıralarında Sanayi kavşağında anahtarı üzerinde olarak bıraktığını, kısa sürede döndüğünde aracı bulamadığını, daha sonra da otosuyla kaza yapıldığını öğrendiğini bildirdi. Polis, otoyu çalarak kaza yapıp terk eden şahsı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız