SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Camından Arı Girince..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ yolunun 9'uncu kilometresinde 23 yaşındaki bayan sürücünün yönetimindeki otomobile açık camdan arı girince panikleyen sürücü elektrik direğine çarptı ve yaralandı.

Fadime Sinem Bakırcı yönetimindeki 44 KP 593 plakalı Hyundai Getz marka otomobili ile Elazığ yönüne giderken, açık olan camdan arı girdi. Paniğe kapılan ve korkan Bakırcı, otomobilin hakimiyetini kaybetti ve otomobil, yolun sağ tarafındaki elektrik direğine çarptı.

Kazada sürücü hafif yaralanırken, beton olan elektrik direğinin kırıldığı, otomobilde de 8 bin YTL'lik hasar meydana geldiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız