SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Yaya Öldü

0
Güncellendi - 2017-10-19 03:31:32
Otomobilin Çarptığı Yaya Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza akşam saatlerinde Selçuklu Mahallesi Battalgazi yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kent merkezi istikametine seyir halinde olan plakası öğrenilemeyen Fehmi Çelen idaresindeki hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan 79 yaşındaki Bekir Fırat'a çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan şahıs ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili gözaltına alınan hafif ticari araç sürücüsünün polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız