SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Yaya Yaşamını Yitirdi

0
Güncellendi - 2017-10-29 03:58:44
Otomobilin Çarptığı Yaya Yaşamını Yitirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin altında kalan kişi hayatını kaybetti.

Kaza, ilçeye bağlı Savaklı Mahallesi Malatya-Adana karayolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, V.T. idaresindeki 34 RA 2089 plakalı araç, yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Alkan’a (67) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre sürüklenen yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında mahalle sakinleri karayolu üzerinde ölümlü kazaların artmasına tepki göstererek yaklaşık 2 saat tek şeridi trafiğe kapattı. Bunun üzerine olay yerine Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük geldi. Uzun uğraşlar sonucu karayolu trafiğe açılırken, mahalle sakinleri yaşanan kazaların son bulması için yetkililerden yardım istedi.

Öte yandan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • er (6 yıl önce)
    Allah rahmet etsin. Bu konuda önlem alınmalı, kazalara ne kadar daha kurban verlecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • mete (6 yıl önce)
    adami yirmi metre surukledigine gore hizi olmasi gerektiginden fazlaydi bu kisi kasten adam oldurmekten yargilanmali insallah oyle olur malatyada yayaya saygi kalmadi yaya gecitlerinde kornalara basanlar mi dersin insanlarin yogun oldugu caddelerde hiza birden yuklenen mi dersin insan merak ediyor trafik polisleri gercekten merkezde ne is yapiyor illa insanlar ölünce mi düşünceksnz hiz tumsegi her yere yapilmali yavas gideceksin kardesim sehrimiz kucuk nufusumuz fazla ona gore hizini ayarlayacaksin sen isine gidiyorsan bnde gidiyorum arabanda acil hasta yok ikiye at vitesi yavas ya as git ne ol nede öldür biz daha bunlari asamadik nasil toplum olarak kenetlenecgiz saygilar.
    0
    0
    Yanıtla
  • türker (6 yıl önce)mete isimli kullanıcı yorumuna
    ALLAH RAHMET EYLESİN.Allah geride kalanlarına sabir versin.Oldu olacak assaydın bari adamı. sen gördünmü savaklıyı.? köyün içinden duble yol geçiyor.duble yolun etrafına kümelenmiş evler arabayı sürgü tarafından gelirken boşa atsan 70-80 i geçer.Kimse başkasını yargılamasın ben 10 senedir o yoldan gidip geliyorum daha orda 50 nin altında gideni görmedim normal gidende 100 le gidiyor.sıkıntı aslında karayolunda ve oranın halkında, karayolunun böyle kontrolsüz büyüyen köylerin içinde geçirilmemesi lazım yada köy içerisinden geçireceksen yolun 2 tarafına korkuluk ve üst geçit yaptırması lazım.şimdi orda eylem yapan köylüye tamam bu yolu burda kaldıralım deseler asıl olay o zaman çıkar çünkü o köylü o yolda meyve sebze satarak ekmeğini çıkarıyo.yani ne ekmeğinden vaz geçiyolar nede canlarından
    0
    0
    Yanıtla