SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Silahlar Ateşlendi: 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-05-30 06:09:13
Yine Silahlar Ateşlendi: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Salı gecesi meydana gelen ve silahların ateşlendiği olayda,  2 kişi ağır yaralandı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Şeyh Bayram Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet bulunduğu ileri sürülen şahıslar arasında kavga çıktı. Hacı Bektaş Veli Caddesi'ndeki olayda  silahlar ateşlendi.

Açılan ateş sonucunda ağır yaralanan Mesut Ç. ile Vahap T. olay yerine çağrılan ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir otomobil ile olay yerine bakan bir apartman dairesinin de isabet aldığı olayın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibinin sevk ediliği olayda olay yerinde yaklaşık olarak 1 saat inceleme yapan polis ekipleri çok sayıda tüfek kartuşu bulundu.

Polis, olayın faillerini  3 adet silahla yakalayarak gözaltına aldı.

Olaya karışan araçların Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildiği, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürürken yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Polis ile bekçi ile olacak iş değil bu kardeşim. Herkes buraya yorum yazanlar da dahil çoluğuna çocuğuna, yeğenine sahip çıkacak. Polis gelip birşey sorduğunda bilmiyorum demeyecek. 155 i arayıp ihbarda bulunacak. Uygulamada kimlik sorduklarında ağzını gözünü buruşturmayacak. Bu olayları yapanların çoğu öz be öz malatyalı, göç almış falan değil birde haberiniz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • bornova bosch (4 yıl önce)
    Beş yüz bin nüfuslu güzelim Malatya'da eskiden cezmi kartayda olurdu,şimdi olan asayiş olayları büyük şehirleri geçti biz buralarda şahit olmazken bu tür vakalara oralarda insanlar bellerinde silahlarla gezer olmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    bekçiler olay yerine gelmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Düzen bozuk, devlette sürekli tatilde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (4 yıl önce)
    Ne zaman güvenlik toplantısı yapılacak. Millet, memleket hakkında umudunu yitirmek üzere haraç, gasp, ev-iş yeri tarama, hesaplaşma daha ne olsun neyi bekliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır (4 yıl önce)
    Malatya'da güvenlik güçleri ne yapıyor. Her gece olay mı olur bir şehirde. Akşamları dışarı çıkmaya çekinir olduk. Canı sıkılan silah çekip adam vuruyor. Valilik her önüne gelene tabanca ve av tüfeği verirse olacağı budur. Bir an önce bireysel silahlanmanın durdurulması ve verilen bütün ruhsatların ( bazı istisnalar dışında) iptal edilmesi ve 80 li yıllarda olduğu gibi tabanca ve silahların toplatılması lazım. Bizler toplum olarak bu işi beceremiyoruz. Rusatsız silah taşıyana bile bu ülkede para cezası verilirse. Herkes derki; yakalanırsam paramı öderim ve silahımı taşırım der. Malatya'da mülki amirin bu işe çözüm bulması lazım mutlaka
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Teksas malatya yazık bu şehre ne hale geldi gerçekten çok üzülerek söylüyorum artık bu şehirden taşınacak başka huzurlu illere gitmek istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bu malatya nasıl bi yer oldu ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Adanada bir Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatya çok huzurlu diye adanaya taşınmıştım,artık memleketime dönebiilirim...şaka şaka huzurun başkenti diyorlardıda...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Her zaman yorum yapıyoruz Malatya texas geçti, her gün silah sesleri, bıçaklı kavga haberleri okuyoruz. Malatyada büyük bir huzur operasyonu yapılmalı, neredeyse her köşe başı tutulmalı ve herkes aranmalı. Pompalı tüfek satısının ciddi yasalara dayandırılması gerekmekte ve her önüne gelene satılmamalı. Malatya asayiş anlamında ciddi sıkıntılar içerisindedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • koralp (4 yıl önce)
    kanunların, Emniyetin ve Hükümetin acizliği başka birşey değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Ciddi ciddi Adana'yı geçtik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne Adana'sı kardeşim, günde 1 ya da 2 olay okuyunca günde 150-200 olayın yaşandığı il Adana ile nasıl da kıyaslama yapabilirsiniz ki?
    0
    0
    Yanıtla