SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilinde Vuruldu

0
Güncellendi - 2018-02-05 20:27:47
Otomobilinde Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir esnaf, aracı içerisinde tartıştığı şahıs tarafından silahla vurularak yaralandı.

Olay, 00.30 sıralarında Atatürk (Kışla) Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Saray Mahallesi'nde kıraathane işleten M.Ç. (47), iş yerini kapattıktan sonra Atatürk Caddesi'nde aracında konuştuğu O.E. ile tartışmaya başladı. Tartışma büyürken, O.E. yanında bulunan silahla M.Ç.'yi vurarak yaraladı. O.E. daha sonra yaya olarak kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan M.Ç., ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede araç içerisinde bir adet boş kovan bulundu.

Olayın ardından kaçan O.E. adlı şüpheli ise polis tarafından bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Baran (6 yıl önce)
    gençler kurtlar vadisi çukur vs gibi filmleri izlerse sonuç bu hepsi polat alemdar olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Barış GÖNÜLAÇAR (6 yıl önce)
    Nasıl bir şehir burası, silahı alan bıçağı alan kendini birşey zannediyor, yazık değilmi insanlara, peki namuslu dürüst işine gücüne bakan insanların hakkı ne olacak çözümü kavgada dövüşmekte arayan insanların kime ne faydası olabilirki yazık güzelim şehire 3,5 yıl sonra burası yaşanamayacak hale gelir bu güzelim şehiri böyle bilmiyordum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (6 yıl önce)
    Öyle durumlar Türkiye'nin her tarafında oluyor Malatya'da Büyükşehir olduğuna göre bıçaklama yankesicilik dolandırıcılık ve adam öldürme olayları illa olacak bu kadar şaşırmayın Sanki diğer illerde olmuyormuş gibi davranmayın bu kadar şaşıracak bir şey yok emniyet gerekeni yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Şaşırdım mı ? Aynı nakarat devam ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (6 yıl önce)
    Malatya teksasa döndü bu şehrin emniyeti yokmu yaa
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (6 yıl önce)
    Yav malatya San Salvador oldu.Nerede yetkililer.
    0
    0
    Yanıtla