SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobille Gelip Pompalıyla Ateş Açtı

0
Güncellendi - 2019-05-14 05:19:09
Otomobille Gelip Pompalıyla Ateş Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kafe önünde bir kişinin pompalı tüfek ile rastgele ateş açması sonucu bir işyerinin balkonuna saçma isabet etti.

Olay, Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre gece 01.30 sularında Antepli sokakta bulunan bir kafenin önüne otomobil ile gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfek ile rastgele ateş açılması sonucunda bir işyerinin balkon tavanına  saçma isabet etti.Şüpheli şahıs olayın ardından plakası belirlenen otomobil ile olay yerinden hızla uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Bölgede çalışma yapan polis ekipleri ile şüpheli şahıs arasında kent merkezinde bir süre devam eden kovalamacanın ardından çevre yolu mevkiinde izini kayıp ettiren şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Adiyamanli muhammed (4 yıl önce)
    Normaldir olaysiz il yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • dogan (4 yıl önce)
    Mrb.bu gibi olaylar malatyada neden çokca yaşanmaya başladi derseniz,bence sebebi yasalardaki boşluklar falan değil.bu,hükumetin ve devletin umursamazliği.artik bu gibi olaylar olağan birşeymiş gibi görülmeye başladi.verilen cezayı soracak olursak.verilen ceza para cezası.yani alt sınırdan.e üst sınırdan ver.canım maganda kurşunu nolacak ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (4 yıl önce)
    Malatya da ciddi anlamda suç unsurları var.güvenlik diye bir olay kalmamış.bakıyorum suçsuz günümüz yok.
    0
    0
    Yanıtla