SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonla Çarpışan Otomobilde 3 Yaralı Var

0
Güncellendi - 2016-08-22 21:05:20
Kamyonla Çarpışan Otomobilde 3 Yaralı Var
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucunda 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Yazıhan ilçesi çıkışındaki kireç ocağının yanında meydana geldi. Davut Selvi idaresindeki 23 ET 388 plakalı otomobil ile Muhammed Vehbi Akdemir yönetimindeki 23 DV 722 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte yanında bulunan 2 kişi yaraladı. Otomobil içerisinde sıkışan sürücüsü Davut Selvi olay yerine giden Büyükşehir Belediyesi Arama-Kurtarma ekibi yaptıkları çalışmalar sonucunda çıkarttılar.

Durumları ağır olan sürücü Davut Selvi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne, eşi Şükrüye ve kızı Ecran Selvi ise Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kaza4

kaza3

kaza2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız