SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobillerden 3'ü Öğretmenlere..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Esenlik Şirketi'nin market müşterileri arasında düzenlediği çekilişte 5 otomobilden 3'ünün talihlilerinin öğretmen, 1'inin öğrenci, 1'inin de seyyar satıcı bir vatandaş olduğu bildirildi. Hyundai Getz marka 5 otomobil, Belediye binası önünde düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Şirket Genel Müdürü Osman Furkan yaptığı açıklamada ; her sene düzenlenen yaz kampanyasına ait bir çalışma olan eşya piyangosuna,75 YTL ‘ nin üzerinde alışveriş yapan 105 bin 599 müşterinin katıldığını bildirdi. Furkan; toplam 115 hediyenin içerisinde bulunan 5 otomobilin, sahiplerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada ’’ Hemşehrilerimiz kendilerine ait olan bu şirketin çalışmalarına destek çıkarak, sırf bu çekilişe yüz binlerce hemşehrimiz iştirak etmiştir. Arabaların 3’ü Öğretmen hemşehrimize,1’i öğrenci hemşehrimize, biri de seyyar satıcı hemşehrimize isabet etmiştir.''diye konuştu.

Çekilişin otomobil talihlileri M.Memet Çil, Vahap Gönüldaş, Seyfettin Yiğit, Gazi Aydoğan ve Cihan Halıcı'ya daha sonra otomobillerinin anahtar ve ruhsatları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız