SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açık Hava Oto Sinemasında '7.Koğuş'u İzlediler

0
Güncellendi - 2020-06-21 04:25:02
Açık Hava Oto Sinemasında '7.Koğuş'u İzlediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla "açık hava sineması" etkinliği düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi otopark alanında etkinliğe araçlarıyla katılanlar, alanın girişinde kuyruk oluşturdu.

Filmin sesinin kapalı devre radyo sistemiyle dinlenebildiği etkinlikte, araçlarından inmelerine izin verilmeyen vatandaşlara, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından meşrubat ve patlamış mısır ikramında bulunuldu.

Ücretsiz gerçekleştirilen etkinlikte, Kubilay Tat'ın senaryosunu yazdığı, Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur'un rol aldığı "7. Koğuştaki Mucize" filmi izlendi.

Filmi aynı otomobilde AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da izledi.

Film, 1983'te sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile 7 yaşındaki kızı Ova'nın yeniden kavuşmaya çalışmalarını anlatıyor.

Araçlarından filmi izleyen vatandaşlar da etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada, filmin gösterimi öncesinde, geçtiğimiz günlerde vefat eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün anısına bir video hazırlanarak gösterime sunuldu.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hasan balcı (3 yıl önce)
    hepi topu 50 araba var,o da belediye müdürlerinindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (3 yıl önce)
    Dünyamız çok geniş be malatyam sırf babalar günüze bişey yapmadık demesinler diye ... elinize beyninize sağlık ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mai (3 yıl önce)
    Bence çok güzel olmus, umarim devami gelir...
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMAL (3 yıl önce)
    Araçtada olsa insanları bir araya getirecek her etkinlik virüse davetiye çıkarabilir. Yani çok elzem bişey değil açık hava sineması muhabbeti. Zaten herkeste netflix, blu tv vs üyeliği var. Olmayanların interneti var. Gereksiz bir etkinlik olmuş. Yanlış anlaşılmasın sinemaya sanata karşı değiliz ama şu dönemde insanlar bahsettiğim platformlardan evde de izler ki ben evden izliyorum. Malatya BB enerjisini başka şeylere vermeli diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla