SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otopsi İçin Malatya'ya Getirildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:25:51
Otopsi İçin Malatya'ya Getirildiler
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'da sobadan zehirlenerek yaşamını yitiren Muzaffer Özbey ile başından aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden Murat Can ve top oynarken yere yığılıp hayatını kaybeden Ramazan Karadoğan isimli kişilerin, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na getirildiği öğrenildi. 
 
SOBADAN ZEHİRLENDİ
 
Adıyaman'ın  Kahta'ya ilçesine bağlı Ortanca köyünde annesi ile birlikte yaşayan Muzaffer Özbey (40) sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Annesinin Adıyaman merkezde bulunan akrabalarında misafir olduğu gece meydana gelen olayı komşuları fark etti. Kapıyı kırıp içeri giren komşuları Muzaffer Özbey'in cansız bedeniyle karşılaşınca olayı jandarmaya haber verdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 
 
CESET BULUNDU
 
Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Sarıyaprak Beldesi'ndeki Kızılkaya mevkiinde ise vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Cesedi gören vatandaşlar olayı jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri cesedi incelediklerinde cesedin Murat Can'a (42) ait olduğunu tespit etti. Şahsın kafasından darbe aldığı ve kesin ölüm sebebinin ortaya çıkması için otopsi yapılacağı öğrenildi. 
 
TOP OYNARKEN YERE YIĞILDI 
 

Adıyama'nın Kahta ilçesinde arkadaşları ile top oynarken yere yığılan 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. 
 
Girne Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ilköğretim 8. sınıf öğrencisi Ramazan Karadoğan (13) arkadaşları ile top oynarken yere yığıldı. Ramazan Karadoğan olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ramazan Karadoğan'ın astım hastası olduğu öğrenilirken, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız