SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otopsi Raporu Tahliye Ettirdi

0
Güncellendi - 2019-07-17 23:37:11
Otopsi Raporu Tahliye Ettirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaklaşık bir buçuk ay önce kuzenlerini döverek öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan iki kardeş, otopsi raporunun çıkması ile tahliye oldu.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı Mahallesi'nde 2 Haziran 2019 günü yaşanan olayda, 50 yaşındaki Ümit Kartal’ın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesi üzerine kuzenleri Tayfun ve İzzettin Kartal'ı gözaltına alındı. İki kardeş emniyetteki ifadelerinde, amcalarının çocuğu olan Ümit Kartal’ı darp etmediklerini, ölümün kendileriyle ilgisi olmadığını savundu. İki kardeş ifadelerinde, Ümit Kartal’ı olay yerine gittiklerinde baygın halde bulduklarını ve hastaneye de kendilerinin götürdüğünü söyledi.

Ümit Kartal’ı döverek öldürdükleri iddiası ile gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Tayfun ve İzzettin Kartal, otopsi raporunun açıklanması ile tahliye edildi.

Malatya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı Morg İhtisas Dairesinin hazırladığı raporda, kalp damar ve diyabet hastalığı bulunan Ümit Kartal’ın ölümünün kalp damar hastalığından kaynaklandığı bildirildi.

Otopsi raporunun açıklanması üzerine avukat tarafından mahkemeye yapılan itiraz sonucu Malatya 2. Sulh Ceza Mahkemesi verdiği ara karar ile tutuklu bulunan İzzettin ve Tayfun Kartal’ın tahliye edilmesine karar verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bir dost... (4 yıl önce)
    Savcinin itirazi sonucunda bugün tekrar tutuklandilar bilginize...
    0
    0
    Yanıtla