SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otopside Ortaya Çıkan Darbe

A- A+ PAYLAŞ

Tecde- Çilesiz arasındaki bahçede ölü bulunan 31 yaşındaki şahsın otopsisinde göğüs altında darbe saptandı. Olay yeri yakınında 10 metrelik fren izine de rastlanırken, polis olayı “Şüpheli Ölüm” olarak soruşturuyor.

Hekimhan-Kurşunlu nüfusuna kayıtlı olan 31 yaşındaki Erol Aslan, 25 Ağustos Cuma sabahı 06.20 sıralarında, Tecde- Çilesiz arasında, Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü civarı Fahri Kayahan Bulvar girişi yakınındaki bir bahçe duvarının yanında ölü bulunmuştu. Polise yapılan telefon ihbarında, bahçe duvarı önünde bir cesedin olduğunun bildirilmesi üzerine giden polis ekipleri, ağız ve burun kısmında kan olan cesedi, savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na göndermişlerdi. Yapılan otopside, sağ göğüs alt kısmında cilt altındaki büyük bir bölgede darbeden kaynaklanan ve ekimoz olarak adlandırılan bulgulara rastlandı.

Polis açıklamasında, şahsın ölü bulunduğu yere bakın bölgede oturduğu, ayrıca cadde üzerinde, cesedin yaklaşık 100 metre uzağında, 10 metrelik oto fren izi saptandığı da belirtildi. Erol Aslan’ın, bir otonun çarpmasıyla öldüğü ve cesedinin bulunduğu yere bırakıldığı iddiaları güçlenirken, polis “Şüpheli Ölüm” olarak açıkladığı olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız