SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otopsileri Malatya'da Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:19:22
Otopsileri Malatya'da Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli'de 25 Haziran'da terör örgütü TKP/ML-TİKKO tarafından kaçırıldıktan 23 gün sonra ölü olarak bulunan taksici Cemal Beyazgül'ün yapılan otopsisindeki ilk bulguda, ölümünün şüpheli bulunduğu bildirildi. 

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde müşteri götürdükten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve kullandığı araç Çakmaklı köyü yakınlarında terk edilmiş olarak bulunan Cemal Beyazgül (46), ölü olarak bulunmuştu. Üzerinde herhangi bir kurşun izi veya darp izi bulunmayan şahısın cenazesine, getirildiği Malatya Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı.

Yapılan otopsinin ilk sonucuna göre, ölümün şüpheli bulunduğu ve normal bir ölüm olayı olmadığı öğrenildi. Gerçek ölüm sebebinin otopsi işlemlerinin bitiminden sonra çıkacağı öğrenildi.

Cenaze Beyazgül’ün ailesine teslim edilirken, şahsın oğlunun da geçen yıl aynı örgüt tarafından kaçırıldığı ve daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

BİNGÖL'DE..

Bu arada Bingöl’de 4 gün önce balık avlamak için girdiği Murat Nehri’nde kaybolan gencin cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla balık avlamak için merkeze bağlı Garip köyü Rebet mevkiinden Murat Nehri'ne giren Nurullah Kara (28), akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgede yapılan arama çalışmaları sonucu Kara'nın cesedi, kaybolduğu yerin 3 kilometre aşağısında bulundu. Kayıp gencin cesedi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından alınarak, Bingöl Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemeler sonrası Kara'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız