SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Otorite Eksiği Var!'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup takımı Malatya Belediyespor, Adıyamanspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya Belediyespor Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren takımda eksik futbolcu bulunmazken, futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör İsmail Tekin, takım üzerinde bir otorite zayıflığının bulunduğunu belirterek, "Takım üzerinde 2 yıldır bulunan otoritem bu sezon yok. Bilerek mi yapılıyor yoksa bilmeyerek mi? Anlayamıyorum. Otorite eksikliği sıkıntılara neden oluyor. Bunun bir an önce çözülmesi gerekiyor" dedi.

Malatyaspor ile oynanan kupa maçının uzatmalara gitmesinin kendileri için sıkıntıya neden olduğunu ifade eden Tekin, "Kazım, İskenderun Demirçelikspor maçında oruçlu oynadı. Tüm uyarılarımıza rağmen. Tabi bunlar hassas konular. Ayrıca, defansımızda bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntıları gidermek için çalışıyoruz. Önümüzde Adıyamanspor ile oynayacağımız bir maç var. Bu maçı kazanarak, sıkıntıları aşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ligde oynadığı iki maçı kaybeden Turuncu-yeşilli takım, puan cetvelinde son sırada bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız