SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oturma İzni Bekliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:51:05
Oturma İzni Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Chelsea'nin yıldızı Didier Drogba'nın vatandaşı Amani Kovakouherve, Türkiye'de futbol oynayabilmek için oturma izninin çıkmasını bekliyor. 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor'da forma giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu, oturma izninin olmaması nedeniyle ülkesi Fildişi'nden Türkiye'ye giriş yapamıyor.

En büyük hayali Drogba gibi büyük kulüplerin formasını giymek olan Amani, 44 Malatyasporlu yöneticilerden gelecek olan müjdeli haberi bekliyor.

44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, Amani'nin Türkiye'ye girişi için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

Bingöl, Amani'nin oturma izni alması için gerekli yerlerle görüşme yapacaklarını kaydederek, "Amani bizim en değerli oyuncularımız arasında yer alıyor. BAL Ligi'nde şampiyonluğa oynayan bir ekip olarak Amani'ye ihtiyacımız var. Bu nedenle oyuncumuzun Türkiye'ye girebilmesi için yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız