SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Oturup Ağlayacak Halimiz Yok..''

A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Süper Ligi'nde 6. hafta sonunda 3 puanla ligin dibine demir atan Malatyaspor, Türkiye Kupası 2. kademe maçında yarın Türk Telekomspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Mustafa Özkan ile kaleci Fevzi takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik Direktör Ziya Doğan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, henüz takım oyunu oynamadıklarını belirterek, "Takımda birkaç futbolcu oyun stilimi biliyor, diğer futbolcular beni, ben onları tanımıyorum. Ancak oturup ağlayacak halimiz yok. En kısa sürede toparlanmak zorundayız. Önümüzdeki haftalarda hem fizik gücümüzü yükseltip hem de takım oyununu sahaya yansıtıp çıkışa geçeceğimizi ümit ediyorum" diye konuştu.

Türkiye Kupası'ndaki rakipleri Türk Telekomspor'u küçümsemediklerini ifade eden Doğan, "Türk Telekomsporlu futbolcular, kendilerini bu maçta göstermeye çalışacak. Biz rakibimizi küçümsemiyoruz, maçı ciddiye alıyoruz. Türk Telekomspor'u yenerek tur atlamak ve Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Futbolcu Mustafa Özkan ise takım olarak zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, "Ligde istediğimiz puanları alamadık. Türkiye Kupası'nda tur atlayıp moral bulmak istiyoruz" diye konuştu.

Ümit Milli futbolcu Bilal de, kötü gidişe dur demek istediklerini belirterek, "Türkiye Kupası'nda Türk Telekomspor'u eleyip, Cumartesi günü de ligde Gençlerbirliği karşısında 3 puan alarak kötü gidişe dur diyeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız