SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ova İmara Açılmasın İstiyorduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:21:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi Naci Şavata, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, Parti Yöneticileri Kemal Açıkgöz, Muharrem Çamur, Ekrem Dağ, Mehmet Boyraz, Mustafa Zeren ve Sadin Şahin ile birlikte iftar sonrasında Karakavak Mahallesi’nde AKP Yöneticisi Yusuf Günay’ın evinde vatandaşlarla bir araya gelen Akın, “İnsanlar yaşadıkça çevrelerindeki problemler bitmez. Bizlerin görevi bu problemleri çözmek ve hayat devam ettiği sırada ortaya çıkacak yeni problemleri de inşallah yeni imkanlarla çözmektir” dedi.

Akın, kendisinin belediye başkanlığı dönemindeki imar anlayışı ile ilgili olarak, “Güneyden çevreyolu gitsin, Malatya Ovası imara açılmasın diye gayret gösteriyorduk” diye konuştu.

Akın, AKP olarak vatandaşların taleplerine öncelik verdiklerini söyledi. Milletvekili Akın, yerel seçimlerde vatandaşları AK Parti’ye sahip çıkmaya davet ederek, “AK Parti sadece içteki güç odakları ile değil, dıştaki güç odakları ile de mücadele veriyor. Önümüzdeki yerel seçimler Türkiye’nin geleceği için çok önemlidir ” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Türkiye’de milletin iradesine saygı gösterilmesin istiyorsak, dünyanın her hangi bir ülkesinde de seçimle iş başına gelen iktidarların ancak seçimle indirileceğini biliyoruz ve ona inanıyoruz. Onun içinde Mısır’daki darbeye karşı karşı durduk” değerlendirmesini yaptı.

Tüfenkçi, şunları söyledi:

“AK Parti olarak milletten aldığımız vekaleti hiç kimse ile paylaşmadık. Milletin iradesine sahip çıkmaya çalıştık. 2014 yerel seçimleri çök önemli. 2014 yerel seçimleri sadece ve sadece bir yerel belediye başkanlığı seçimi değildir. Bizim gibi muhalefet ve güç odakları da bunu iyi biliyor. 2014 yerel seçimlerinin arkasında Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve ardından ise 2015 yılındaki genel seçimler var. Bu seçimler Türkiye’nin yönünü nereye bakacağı konusunda çok çok önemli. Bu seçimleri her zamankinden daha fazla önemsiyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız