SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ovacık Maçına Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:16:48
Ovacık Maçına Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un sol kanat oyuncusu Talat Akça, ligi istedikleri yerde bitireceklerine inandıklarını söyledi.

Ligin 6. haftasında Kilis Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan 44 Malatyaspor, 7. haftada sahasında Tunceli ekibi Ovacık Belediye Ulaş Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde geride kalan 6 hafta sonunda 8 puan toplayan ve altıncı sırada yer alan sarı kırmızılılar, ligde henüz puanla tanışamayan rakibi karşısında hata yapmak istemiyor.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdaki yerini alamayan ancak takımla birlikte çalışmalara başlayan sol kanat oyuncusu Talat Akça, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Akça, Kilis Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, "Bizim açımızdan iyi bir maçtı. İyi mücadele ettik. Özellikle ikinci yarı çok iyi futbol oynadık. Net pozisyonlar kaçırdık. Bu grubun en iyi takımlarından birine karşı 1 puan aldık. Zorlu deplasmandan puanla döndüğümüz için mutluyuz" dedi.

Uzun bir sakatlık dönemi yaşadığını ifade eden Akça, "Uzun bir sakatlık döneminden yeni yeni çıkıyorum. Takımla birlikte çalışmalara başladım. İnşallah zamanla her şey daha iyi olur" diye konuştu.

Akça, Ovacık Belediye Ulaş Spor ile fikstür üzerinde kolay görünse de, zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Futbol sahada oynanıyor. Biz iyi çalışıyoruz. Sahada da iyi mücadele edip, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Grupta birçok iddialı takımın olduğuna değinen Talat, şunları söyledi: "Grup'ta birçok takım iddialı başları ve bu yönde kadro oluşturdu. Çok iyi bir grup. Hepsinden iyi olan biziz. Daha iyi çalışırsak, herkesten daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ligi de istediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız