SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öve Öve Bitiremedi!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:07
Öve Öve Bitiremedi!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya eski Milletvekili Ali Osman Başkurt, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkurt, Başkan Gürkan’ın hizmetlerini yakından takip ettiğini belirterek, büyük projelere imza attığını söyledi.

Eski Milletvekili Ali Osman Başkurt, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri konuşuldu. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la bir süre sohbet eden Malatya eski milletvekili Ali Osman Başkurt, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiğini belirterek, “Sayın başkanımı başkan seçildiğinde tebrike gelmiştim. Ogün bugün gelemedim. Ama memleketimizde yaptıkları katkılarından dolayı, projelerinden dolayı da yakından takip ediyorum. Eski bir milletvekiliyim. Siyaseti gerçekten bıraktım. Bunu açık açık söylüyorum. Hatasıyla sevabıyla aktif siyaseti bıraktım ama memleketimize bir çakıl taşı üstüne koyana, bir çivi çakana ömür boyu minnettar anlayışına sahibim. Siyaseti ibadet aşkıyla yapmak lazım. Siyaseti şandır, şöhrettir, bunlar için ise gidin ticarette arayın, başka yerde arayın. Sayın başkanımızın da projelerini takip ediyorum. Bunu açık açıkta söylüyorum. Malatya kamuoyu ile de paylaşıyorum. Ağlamasını bilmeyene mama yok. Sayın başkanım kendisi için değil, memleketi için çalışıyor. O Yeşil Kuşak, Malatya’ya nefes aldıracak. Belki bugün için halkımız bunun farkında değil ama, üç beş sene sonra diyeceklerdir ki burada bir belediye başkanı, buraları aldı memleketin ciğerini fethetti. Sayın başkanı bu yöndeki faaliyetlerinden dolayı, bu büyük projeye imza attığından dolayı gerçekten kutluyorum. Malatya adına kutluyorum. Başarılarının artmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hakikaten kendisi 2002’de çıkılan bu serüvende Malatya’mıza güzel hizmetler yaptı. O zaman ortak çalışma noktasında da, özellikle tarihi eserlerin ayağa kaldırılması noktasında da, Genel Müdürümüzün buraya getirilmesi ve tarihimizin ayağa kaldırılması, kentin belleği ve hafızasının oluşması noktasında da büyük gayret ve çaba gösterdi. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca diğer anlamda da kendilerinin ifade ettiği gibi Yeşil Kuşak Projesi olsun, Hastane projesi olsun, Belediye Hizmet binası projesi olsun, ikinci üniversitenin Malatya’ya gelmesi noktasında olsun, o dönemde de hep birlikte istişare ederek bu çalışmaları birlikte yapalım, bunun kamuoyunda gündeme getirilmesi olsun ve devlet ricalinde gündeme getirilmesi olsun, bize hep rehberlik, mihmandarlık etmiştir. Kendilerini tebrik ediyorum. Gerek hastane olsun, gerek ikinci üniversite olsun, gerek Yeşil Kuşak Projesi olsun, gerek Surların ayağa kaldırılması, gerek Derme Deresi’nin ıslahı olsun, hakikaten bunlar Malatya’yı nefes aldıracak projelerdir. Bizim temennimiz, bu projelerle birlikte diğer kuşak ve çevre yollarıyla birlikte Malatya’yı metropol bir şehir haline getirilmesi noktasında el birliğiyle milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte, Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu işin en güzel bir şekilde yerine getirilmesi ve Malatya’mıza ve Malatyalı hemşerilerimize bu hizmetlerin sunulmasında da gerekli gayret ve çabayı göstereceğiz. Milletvekilimize de bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırmışlardır. Şimdiye kadar Malatya’mıza ve memleketimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız