SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öve Öve Bitiremedi

A- A+ PAYLAŞ

29 Eylül tarihli Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar atama kararnamesi ile Yeşilyurt'tan İzmir'in Urla ilçesine tayini çıkan, ancak eski Urla Kaymakamının atanmasına ilişkin işlemi idari mahkeme kararıyla durdurması nedeniyle geçici olarak tayin yeri Isparta'nın Eğirdir ilçesi olarak değişen Halil Serdar Cevheroğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarete ilişkin Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Tayin olan Yeşilyurt Kaymakamı H. Serdar Cevheroğlu, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a veda ziyaretinde bulundu.

25 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, Yeşilyurt ve Malatya’ya güzel hizmetler veren bir Kaymakamı uğurlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Böylesine azimli, milletine hizmet üretme aşkıyla çalışan değerli Kaymakamımız H. Serdar Cevheroğlu yurdumuzun bir başka bölgesine hizmet edecek. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Malatya’daki en büyük kazanımlarından birisinin, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı tanımak olduğunu söyleyen Yeşilyurt Kaymakamı H. Serdar Cevheroğlu ise “Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı tanıdıktan sonra ne kadar değerli ve dürüst birisi olduğunu gördüm. H. Cemal Akın Malatya için bir kazançtır. Siyaset adamından çok devlet adamıdır” dedi.

Malatya Halkının, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı daha iyi yerlere getireceğine inandığını da ifade eden Kaymakam Cevheroğlu, “Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı sözde değil, özde seviyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Yeşilyurt Kaymakamı H. Serdar Cevheroğlu’na Yeşilyurt ve Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı kayısı ve kayısı kristali hediye etti.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız