SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Övünerek Söylemek İsterim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:25:58
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya  Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya’nın hem sorunlarını hem de çözüm  önerilerini kamuoyu  ile paylaşıyoruz. TBMM’de Malatya’nın sesinin diğer illere göre  daha  fazla çıktığını övünerek söylemek isterim.” Dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcı  ve Malatya  Milletvekili  Veli Ağbaba beraberinde il başkan yardımcısı İbrahim Çakır ve disiplin kurulu üyesi Yakup Korkmaz ile birlikte Cevatpaşa  Mahallesi Muhtarı Selda Çilek’i işyerinde ziyaret etti. Ziyarette Yeşilyurt  Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ile Cumhuriyet  Mahallesi  Muhtarı  Şahin Demirci de yer aldı.

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Selda Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ağbaba ve beraberindekilere teşekkür etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise yaptığı konuşmada “Malatya  merkezinde iki kadın muhtarımız var. Daha  önce  Ataköy  Mahallesi  Muhtarı Elif Gemici’yi  ziyaret  etmiştik.  Bugün de Cevatpaşa Mahallesi  Muhtarını ziyaret  ediyoruz. Umarım önümüzdeki  dönem kadın muhtarlarımızın sayısı artar.” Dedi.

KADIN MUHTARLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ

“Muhtarlarla  ilgili sürekli çalışmalar yapıyor ve sorunları  gündeme getiriyoruz.” diyen Ağbaba, “ Malatya’daki bayan  muhtarlarımıza  pozitif  ayrımcılık yapmaya çalışıyor, onların sorunlarını daha çok dile getiriyoruz.  İmkanlarımız  ölçücüsünde bayan muhtarlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Malatya büyükşehir olduktan sonra  sorunlar da büyüdü.  Önümüzdeki  haftalarda Malatya ile ilgili hazırlamış olduğumuz su  raporunu gündeme getireceğiz. Malatya’nın hem sorunlarını hem de çözüm  önerilerini kamuoyu  ile paylaşacağız. Hiçbir ayrım yapmadan  Malatya’nın bütün mahallelerini,  sendikalarını,  derneklerini ziyaret  ediyor,  onların sorunlarını Mecliste gündeme getirmeye çalışıyorum.   TBMM’de Malatya’nın sesinin diğer illere göre  daha  fazla çıktığını övünerek söylemek isterim. Bundan sonra da Malatya’nın haklarını savunmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız