SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oy Birliği İle Karar Verildi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:31
Oy Birliği İle Karar Verildi...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Meclisi 2014 yılı 1’inci olağan toplantısı yapıldı.

KHGB Birlik Başkanı Kaymakam Mesut Çoban başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ünsal, İl Genel Meclis Üyeleri Nevzat Kızılarslan ve Nebi Yiğit ile birliğe üye köy muhtarlarının iştiraki ile Öğretmenevi Toplantı Salonunda, gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.

Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte, Birlik Başkanı Kaymakam Mesut Çoban tarafından açılış konuşmasının yapılması, birlik hizmetlerini yürütmek üzere görevlendirilen personel ve birlik faaliyetleri ile ilgili bilgi verilmesinin ardından gündem okundu. Toplantı gündeminde olan ve gündeme alınan konular görüşülerek kararlar alındı.

Toplantı gündeminde; 2013 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabı, 2013 Yılı Denetim Raporu, 2014 Yılı Ek Bütçesi, 2014 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabı, 2014 Yılı Denetim Raporunun Görüşülmesi ve Tasfiye Sürecine İlişkin Son Değerlendirme gibi konular görüşüldü.

Hekimhan KHGB’nin tasfiyesinin, Meclis Kararının Mülki İdare Amiri’ne sunulması ile tamamlanmasına oy birliği ile karar verildi.

Köy muhtarlarının, birlik tarafından yapılan işler ve bundan sonraki sürece ilişkin dilek ve temennileri alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız