SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oy Farkı Kapanıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:19:28
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan İnci, Kuluncak ilçesi ve bazı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

İnci'nin bu ziyaretlerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Kuluncak’ın köylerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, “Köylerin büyük kısmında yol yok, kanalizasyon yok. Bu ilçemiz hiç hizmet görmedi” dedi. 

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Kuluncak ilçesine bağlı Konaktepe, Başören, Bıyıkboğazı, Alvar, Darılı (Çörmü), Bicir, Sofular ve Aşağıselimli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. İnci’nin köy ziyaretlerine CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Etem Körükmez ve CHP Kuluncak İlçe Başkanı Kemal Yıldırım da katıldı. 

İNCİ, ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI 

CHP’li İnci’yi Çörmü köyünde Bağdat Aydın isimli kadın çiçeklerle karşılarken, “Seni başkan olarak görmek istiyoruz” diyerek boynuna sarıldı. İnci, köylerde büyük bir ilgiyle karşılaştı. 

Köylülerin sorunlarını dinleyen İnci, yaptığı konuşmada, “Kuluncak’ın köylerini geziyoruz, vatandaşlarla görüşüyoruz, sorunları dinliyoruz ve görüyoruz ki Kuluncak hizmet yüzü görmemiş. Köylerde yol yok, kanalizasyon yok. Pek çok köyde telefon dahi çekmiyor” dedi. 

ÇAKIR, BELEDİYEYİ YÖNETEMİYOR

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için bir dönüm noktası olacağını belirten İnci, şunları söyledi: “Malatya’da şu anda belli olan, benim de aralarında olduğum dört aday var. Mevcut başkan Sayın Ahmet Çakır daha Malatya’nın merkezini yönetemiyor. Ekibi yok, belediyede her daire müdürü bir imparatorluk ilan etmiş, belediyede başkan var mı yok mu o da belli değil. Saadet Partisi’nin adayı daha önce belediye başkanlığı yaptı, Malatya halkı onu çok iyi biliyor, onunla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. MHP’nin adayı ise belediyecilik konusunda hiçbir deneyime sahip değil. Şimdi tüm halkımızın bu dört adayı yan yana koyup değerlendirmesini istiyorum.” 

BU NASIL BİR GÖNÜL BAĞI? 

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, şöyle devam etti: “Biliyorsunuz Başbakan ‘Benim Malatya’yla gönül bağım var’ dedi. Şimdi Başbakanın gönül bağının olduğu Malatya’ya bakıyoruz. Çiftçi 2,5 liraya mal ettiği kayısıyı 2 liraya satamıyor. Kuluncak’ın nohudu 1 liraya alıcı bulamıyor. Doğanşehir’in elmasının 10 kilosu 1 liraya satıldı. Çoğu çiftçi ise elmaları dalında çürümeye terk etti. Hayvancılık bitti, tarım bitti. Bu nasıl bir gönül bağı, merak ediyorum.” 

CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni almaya ilk kez bu kadar yakın olduğunu belirten İnci, anketlerde AKP ile aralarındaki oy farkının gittikçe kapandığını vurgulayarak köylülere projelerini anlattı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız