SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oy Verin, Hizmeti Görün'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ömer Şarapnal seçim propagandaları kapsamında Ataköy ve Yeşiltepe Gazi Mahallesinde partisince düzenlenen açık hava toplantısında mahallelilere hitap etti.

Ataköy mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısına CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İl Başkanı Celal Berktaş , belediye ve il genel meclisi adaylarının yanı sıra 2007 seçimlerinde milletvekili adayları olan Yusuf Kenan Doğan ve Rahmi Yüce de katıldılar. Ataköy mahallesinde konuşan başkan adayı Şarapnal, Malatya’nın başta İmar, işsizlik ve ekonomik açıdan içinde bulunduğu olumsuzlukları sıraladıktan sonra “Yerel seçimleri demokrasinin bir bayramı olarak görüyoruz. Halkı da bu bayramın ana unsuru olarak görüyoruz. Seçildiğimiz ve göreve geldiğimiz takdirde yoksullara sadaka değil haklarını vereceğiz. İktidar partisi durmak yol hizmete devam diyorlar. Ama hizmete devam değil uyguladıkları ekonomik politikalarla yoksulluğa devam diyorlar. Bu gidişe dur diyeceğiz.” dedi.

Açık hava toplantısında İlk öğretim 2 sınıf öğrencisi Sude Altun isimli bir kız çocuğunun; içeriğinde, “sağlıklı büyümemiz için temiz bir çevre, dünyanın en temiz kaynak sularından biri olan suyumuzun kaynağından musluklara kadar temiz olarak akması, bizlere yeşil alanlar- oyun parkları sağlanması” istemlerinin bulunduğu mektubu başkan adayı Şarapnal’a sunmasıyla tekrar söz alan aday Şarapnal “Geleceğimiz olan çocuklarımızla, onların tertemiz ve saf duyguları ile düşüncelerimiz örtüşüyor. Zaten belediye yönetimine talip olmamızın nedeni de siz çocuklarımıza daha sağlıklı bir çevre sunmak içindir.” diye konuştu.

Şarapnal’ın konuşmasından sonra CHP milletvekili adayı Yusuf Kenan Doğan ve milletvekili Aslanoğlu’da birer konuşma yaptılar.

YEŞİLTEPE
CHP başkan adayı Şarapnal ikinci açık hava toplantısını Yeşiltepe Gazi Mahallesinde gerçekleştirdi. Şarapnal, buradaki toplantı da yaptığı konuşmada da “İstasyon’dan Yıldıztepe’ye kadar çevre yolu altı çağdaş şehircilik anlayışından uzak bir düşünceye maruz kalmıştır. Siyaset bezirganları 2 seçimdir 3 seçimdir burayı bir oy deposu olarak görmüştür. 80’li yıllara kadar Malatya 67 vilayet içinde gerek ekonomik gerekse de şehircilik açısından ilk 7. sıradaydı. Şimdi 81 vilayet içerisinde 29’uncu sırada. Buralara ‘Varoş’ demem mesleki açıdan beni çok üzüyor ama maalesef başka kelime de bulamıyorum. Çevre yol altındaki yerleşim bölgelerine deli gömleği gibi bir ‘varoş’ gömleği giydirdiler, vatandaş hareket edemiyor. Yeşiltepe’nin en büyük sorunlarından biri şuyulandırma. Şuyulandırmayı da sonuçlandırmıyorlar. Aynı kentsel dönüşüm alanında ki vatandaşlara yaptıkları gibi buraları da sizlerin elinden almak istiyorlar. Malatya’yı yorgun Malatya olmaktan sizin enerjiniz kurtaracaktır. Yoksulluğu da, sizin çalışkanlığınızla yeneceğiz, Malatya’nın susuzluğunu da sizin yağmurunuzla gidereceğiz. Malatya’yı sizlerle birlikte yöneteceğimize söz veriyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Milletvekili Aslanoğlu ise yaptığı konuşmada özetle; “Beni tanıyorsunuz. Malatya’nın adını şanla şerefle taşıyorum ve hizmetimi gece yarılarına kadar sürdürüyorum. Bizleri sevdiğinizi söylüyorsunuz, ama oylarınızı götürüp Malatya’ya uğramayanlara, hizmet etmeyenlere, buraları varoş haline getirenlere oy veriyorsunuz. Bir de dini söylemlerle sizlerin oyunu alıyorlar. En büyük dindar benim çünkü ben kul hakkı yemiyorum. Onun için sizlere şöyle sesleniyorum. Bir kez delilik yapın oylarınızı bize verin ki hizmetlerin nasıl ayağına geleceğini göresiniz.” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız