SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oy Verin Ülke Kurtulsun"

A- A+ PAYLAŞ

 

Saadet Partisi (SP) Malatya milletvekili adayları 12 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Beydağı Mahallesi ve Dilek Kasabası’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Partinin basın bülteni şöyle:

"Milletvekili adayları ilk olarak Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler. Mahallede gerçekleştirilen toplantıda konuşan Saadet Partisi Malatya 3. sıra milletvekili adayı Ahmet Şahin, bazı kişiler “Biz size oyumuzu veririz ama siz barajı aşamazsınız” diyor. Bu çok yanlış bir düşüncedir. Tedbir bizim takdir Mevla’nındır. Takdir tedbiri değiştirir ama tedbir takdiri değiştiremez. Bizim yapacağımız tek şey tedbir almak, çalışmak çalışmak çalışmak. 12 Haziran’da Allah’ında yardımıyla milli görüş barajı aşıp, iktidara gelecektir” dedi.

  Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise, 12 Haziran seçimlerinde vatandaşların oy kullanarak, vekalet vereceğini belirterek, “Halen gerçekleri görmeyecek miyiz? Araştırma şirketlerinin sözüyle, televizyonlardaki konuşmalarla mı hareket edeceğiz? Bu ülkede işsizlik bir numaralı sorunken, açlık sorunken; bu memlekette insanlar inançlarından dolayı horlanırken ve inancını yerine getirirken engeller varken televizyon ekranlarında seçim için neleri dinliyoruz? Biri birine küfrediyor, diğeri de diğerine küfrediyor. “Biz göreve geldiğimizde şunu yapacağız” diyen bir Allah’ın kulu var mı?” diye sordu.

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları daha sonra Dilek Kasabası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Malatya 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça, “Eğer tedbir alınmazsa, eğer milli görüş meclise girip de bunların önüne set olmazsa, büyük İsrail’in kurulması an meselesidir. Altını çizerek söylüyorum; eğer milli görüş meclise girmez, bunlar 4 yıl daha ülkeyi idare ederse, büyük İsrail’in kurulması için bir engel olmayacak. Saadet Partisine oy vereceksiniz ki, bu ülke kurtulsun. Sadece bu ülke değil İslam Coğrafyası kurtulsun. Milli görüş iktidara gelirse, yeryüzünde bir tane mazlum kalmaz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya da, “Milli görüş iktidara gelsin daha önceden yaptığımız gibi bolluk ve bereket dönemi başlasın. Çiftçiye yüzde 70 vergisini kaldırıp mazotu vereceğiz. İstihdam artsın, tarım ve hayvancılık kalkınsın, kayısının değeri artsın” dedi.

Öte yandan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ve partililerle birlikte Malatyapark’ta mağazaları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

  Vatandaşlar, milli görüş kadrolarının temsilcilerine büyük bir ilgi gösterirken, geçmişte ülkeye yapılan hizmetleri unutmadıklarını belirttiler. Üniversite öğrencileri, milli görüşün iktidar olmasını istediklerini kaydederken, emekli bir Bayan, “Önceden gençtik ileriyi göremiyorduk. Ama şimdi görüyorum. Oyumu Saadet Partisine vereceğim” dedi." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız