SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oy Verin Vermeyin, Ancak.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:58:09
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'e bağlı Savaklı Köyü’nde incelemelerde bulunan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, vatandaşların sorunları dinledi.

Yapılan ziyarete Milletvekili Mustafa Şahin’in yanısıra, AKP İl Başkan Yardımcısı ve Doğanşehir Sorumlusu Gürbüz İsmet Yılmaz, İl Teşkilatından Ali Çavuş, Murat Bozdağ, Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ve Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak katıldı.

Köylüler, arazilerinin sulanması için yapılan sondaj çalışmaları neticesinde su bulunduğunu ancak suyun hala sağlıklı bir şekilde verilemediğini söyledi.

Sulama problemiyle ilgili vatandaşlara açıklama yapan Milletvekili Mustafa Şahin, “Burada uzun zamandan beridir çözülemeyen su sorununu çözmek bizim en başta gelen görevlerimizdendir. Bize ister oyunuzu verin isterseniz vermeyin. Ancak bize verdiğiniz görev icabı sizlere hizmet etmek zorundayız. Savaklı’da cazibeli su bulmak lazım. Madem cazibeli su varsa ona yönelelim. O masrafsız bir sudur. Sayın Başbakanımızın Bin Günde Bin Gölet Projesi kapsamında bu göletleri en kısa zamanda yapacağız. Cazibeli sular varsa boşa akıtmayalım, kullanalım” dedi.

Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak ise şöyle konuştu:

“Buğday Deresi’nde ölçüm çalışmalarına başlanandı. Sürgü Altıntop, Savaklı, Çığlık Köyleri’ne can suyu verecek can suyu göleti var. İnşallah sizlerinde yardımıyla bu gölet yapılırsa Savaklı’nın suyu cazibeli su olarak akacak ve mühendislerin incelemesine göre 30 bin dönüm arazi buradan enerjisiz olarak sulanacaktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız