SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oy Veriyor, Hizmet Alamıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:22:31
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya verdiği oy kadar hizmet alamıyor” dedi. 

Beraberinde, CHP Merkez İlçe başkanı Abdulvahap Ayzabar ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Parçikanlılar Derneği’ni ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sorunları dinledi.

Burada konuşan Ağbaba,”Seçildiğim gün herkesin, oy versin vermesin bütün Malatyalıların milletvekili olacağını söylemiştim. Kimin sorunu ve derdi varsa ona sahip çıkacağım dedim. Aldığımız oyun değil onun 5 katı çalışıyoruz” diyerek, “Bir partinin araştırmasına göre Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en çok dile getirilen tarım ürünü kayısı ve en çok gündeme gelen il ise Malatya’dır. Bunu da gündeme getiren milletvekili benim” ifadelerini kullandı.

“Parçikan Köyü’nde 13 kişinin karaciğer nakli olmuş. 1978’den beri 200’e yakın insan karaciğer hastalığından ölmüş. Bu dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun ciddiye alınması gereken bir rakamdır. Birilerinin zoruna gitse de, birilerine dokunsa da sorunları söylemeye devam edeceğim. Ben Malatya’nın milletvekiliyim, elbette Parçikan Köyü’nün de, bir başka köyün de sorunlarını dile getireceğim ” diyen Veli Ağbaba, “Afyonkarahisar iline 70 gölet, Malatya’ya 5 gölet yaparsan elbet karşı çıkarım. Ayfon’un nüfusu 650 bin, Malatya’nın nüfusu 760 bin. Ayfon’un fazla tarım ürünü yok. Malatya’nın onlarca tarım ürünü var. Sen kalkıp 5 göletle övüneceksin” şeklinde konuştu.

Çözüm sürecine de temas eden Veli Agbaba, “Biz barış sürecine asla köstek olmayacağız. Ancak, kan duracaksa CHP buna köstek olmayacak. Ama, birileri kusura bakmasın, birilerinin 2014 hesaplarına alet olmayacağız. Ayrıca, çözüm süreciyle ilgili ayrıntıyı 5 kişi dışında bilen yok. Muhalefete bilgi verilmiyor. Öcalan ile başkanlık sistemi konusunda anlaşmışlar. Biz ise başkanlık sistemine karşıyız” dedi.

Parçikanlılar Derneği Başkanı Mümtaz Kaplan ise, köylerinde hayvancılığın yaygın olması nedeniyle Sarıçiçek Yaylası yolunun yapılmasını talep ettiklerini ifade ederek, “Köyümüzün sorunun mecliste dahi dile getirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız