SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oy Vermekle İş Bitmiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:50
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Karakavak Mahallesi'nde toplantı düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Dost zor günde belli olur. Zorluklar karşısında fert fert insanlarımız sel olmuş, meydanları dolduruyor. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Şahin, milletin AKP'ye ve Başbakan'a ilgisinin birilerini korkuttuğunu ifade ederek, "Bu korku düşmanları uyutmuyor. Onların uykularını kaçırdı. 17 Aralık'tan bugüne kadar envai türlü entrikalar çevirenler, milletimizin Başbakanımızın etrafında kenetlendiğini görünce korkularından tir tir titriyorlar. İşte Türkiye ve Malatya bu. Yeni yeni montajlar, dublajlar servis edeceklerdi. Ama baktılar ki her montaj ve dublaj, insanlarımızın bize olan teveccühlerini kat kat artırıyor. O zaman "Kuyruğumuzu kısalım, bunlara karşı ses çıkarmak pek hayra alamet olmuyor" diyorlar" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise 30 Mart'ta herkesi sandıklara sahip çıkmaya davet ederek, "Sadece oy vererek işimiz bitmiyor. Birde orada kullandığımız oylarımıza, sandıklarımıza sahip çıkacaksınız. Montajlar, şantajlar ve sandıkta oy çalmalar var. O yüzden hepimiz sandıklara sahip çıkacağız. Sandık, bu milletin namusudur. Ben biliyorum ki, Karakavak buna sahip çıkacak" dedi.

"MİLLETİMİZİN DURUŞU DÜŞMANA KORKU SALIYOR"

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, milletin duruşunun bazı kesimlere korku saldığını ifade etti.

Tüfenkci, milletin asla montaja, şantaja ve dublaja taviz vermeyeceğini kaydederek, "Sizin bu duruşunuz, dost moral, düşmana korku salıyor. Birileri bu duruşunuzdan rahatsız oluyor. Nasıl ki birileri AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsız oluyorsa, sizin bu duruşunuzdan da korkuyorlar ve de rahatsız oluyorlar. Birileri duysun, görsün ve korksun. Bu miller asla eğilmez. Bu millet asla ve asla yalana prim vermez. Bu millet, asla ve asla tehdide, şantaja, montaja prim vermez. Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olur" ifadelerini kullandı.

"YENİ SÜRECE DAHA GÜÇLÜ BAŞLAYACAĞIZ"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, yeni döneme daha güçlü başlayacaklarını söyledi.

Mega projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Çakır, yeni projeler doğrultusunda stratejik planlarını yapacaklarını belirtti.

Çakır, Malatya'nın daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde hizmet alacağını kaydederek, şunları söyledi:

"Yeni bir sürece ve yeni bir döneme daha güçlü başlayacağız. Hizmetler ikiye katlanarak sizlere gelecek. Bunun yanında büyükşehrin getirdiği avantajlar var. Artık hizmetler, her bölgeye katlanarak gelecek. Malatya artık daha sağlıklı ve planlı büyüyecek. Daha düzenli ve modern bir şehir oluşacak."

"BU MAKAMLARA HİZMET MAKAMLARI OLARAK BAKIYORUZ"

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, belediye başkanlığı makamına, hizmet makamı olarak baktıklarını söyledi.

5 yıllık süreçte yaptıkları hizmetlere, yeni dönemde de devam edeceklerini dile getiren Polat, "Sizin bu kalabalığınız, ilginiz ve sahip çıkmanız bizim sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. İnşallah 30 Mart'la birlikte geçmişte yaptığımız hizmetlerin devamı olarak, bayrağımızı aldığımız yerden daha yükseklere çıkaracağız. Sizlerin hizmetinizde olacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız