SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oy Vermeyeceğiniz Adres Belli'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:24
'Oy Vermeyeceğiniz Adres Belli'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve CHP Malatya Milletvekili Adayı Yusuf Sürücü ile birlikte Darende İlçesine bağlı Şendere, Fatmacık, Ağılbaşı, Kerimli, Ilıca, Çınar, Yeşilbaş, Hisarkale, Aşağı Ulupınar, Yukarı Ulupınar ve Balan ile Akçadağ İlçesine bağlı Doğantepe ve Esenbey Mahallelerini ziyaret etti.

Ağbaba, ziyaretlerinde yapmış olduğu konuşmada “Tehdit edildik, hakkımızda fezleke düzenlendi ama gözümüzü budaktan sakınmadan her zaman mazlumun, zulme ve haksızlığa uğrayanların yanında oldum. Bu mücadeleyi verirken, gözümüzü hiç budaktan sakınmadık. Bazen tehdit edildik, bazen hakkımızda fezleke düzenlendi ama gözümüzü hiç budaktan sakınmadık" dedi. Nerede bir mazlum ve mağdur varsa, her zaman onların yanında olduklarını dile getiren Ağbaba, "Biz oy versin vermesin herkesin derdine yetişmeye çalıştık. Cumhuriyet Halk Partili olsun olmasın her köye gitmeye çalıştık. Malatya'da ayırmadığımız gibi Türkiye'de de ayırmadık. Hep mağdurların, mazlumların yanında yer aldık. Darende AKP'ye en çok oy veren ilçelerden biri ama aldıklarına bir bakın. Göreceksiniz ki vatandaşlarımız destek verdiklerinin karşılığını almamış.” diye konuştu.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise, Veli Ağbaba ve Yusuf Sürücü'nün mecliste olması gerektiğini ifade ederek, "Şuanda HDP'ye büyük bir destek var. Medya bir tek Selahattin Demirtaş'ın mitinglerini veriyor. Recep Tayyip Erdoğan'ı bile vermiyorlar. Bu bir bakıma olumlu bir şey; Kürt sorununun çözümü, şiddetten arındırılması, Kürtlerin ve diğer bütün azınlıkların haklarının verilmesi ve siyasetin barışçıl bir hale gelmesi için HDP'nin parlamentoda olması lazım. Ama benim arkadaşlarımdan ve Malatya halkından aldığım izlenim HDP'nin buradan milletvekili çıkaramayacağı yönünde. Bizimde ikinci milletvekili çıkarma ihtimalimiz olduğunu düşünerek, vatandaşlarımızdan bu bilinçle davranmalarını istirham ediyorum" dedi.

AĞBABA: “HDP'NİN MALATYA'DAN MİLLETVEKİLİ ÇIKARMA ŞANSI YOK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, HDP'nin baraj problemi olmadığını ifade ederek, "Malatya'dan gidecek her oy bizim milletvekili sayımızı düşürür, AKP'nin milletvekili sayısını artırır. HDP'nin buradan milletvekili çıkarma şansı yok. Burada sadece bizden gidecek oylar, bize zarar verecektir. 4 yıl boyunca çalıştım. 4 yıl hiçbir şey yapmadıysam sesiniz, soluğunuz oldum" diye konuştu.

AĞBABA: “OY VERMEYECEĞİNİZ ADRES BELLİ : AKP”

Ağbaba, herkesin sesi olduğunu, bütün sorunları yüksek sesle dile getirdiğini belirterek, "Oy vermeyeceksiniz, vermeyeceğiniz adres belli. Oy vermeyeceğiniz adres AKP. Niye? Sizin suyunuzu kesen, tarlanızı mahveden, ekmeğe muhtaç eden o. Oy vereceğiniz adres 4 yıl boyunca sizlerin sesi, soluğu olan 4 yıl boyunca her zaman yanınızda olan CHP’dir” ifadelerini kullandı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız