SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ÖYK'den Satışa Onay

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:46
ÖYK'den Satışa Onay
A- A+ PAYLAŞ

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 6 parça halinde satışa çıkarılan Vagon Onarım Fabrikası gayrimenkulleri arasında, ihalede tek uygun teklif verilen Kuyulu köyü 141 ada 13 parseldeki 78 bin 631 metrekarelik alanın satışı Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) tarafından onaylandı. 

Başkanlığını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ÖYK’nun Resmi Gazete’de yayımlanan kararda, Vagon Onarım Fabrikası’nın arazisinin kapsama alanındaki Kuyulu Köyü 141 Ada 13 parseldeki 78 bin 631 m2’lik arazi için 3 Milyon 148 bin TL teklif veren Raner İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şirketi’nin verdiği teklifin onaylandığı belirtildi. 

ÖYK kararına göre Raner İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ÖYK onayından sonra imzalanması gereken sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi ve diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, teminatının İdare lehine irat kaydedileceği ve ihalenin iptal edileceği kaydedildi. 

ÖYK tarafından verdiği teklif onaylanan Raner İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi, Malatya’da Büyük Baharatçı marketini de bünyesinde bulunduruyor. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız