SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oylar Eşit Olunca..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın iki ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı seçimi yapılırken, bir ilçedeki başkan kura ile belirlendi.

Battalgazi ilçesinde yapılan seçime iki aday katıldı. Önceki başkan Levent Çolakoğlu 14, diğer aday Mehmet Başar 14 oy aldı. Başkan belirlenmesi için kura çekimi yapıldı ve yeni başkan Başar oldu.

Bu arada, Yeşilyurt İlçesi Ziraat Odası seçimine de önceki başkan Doğan Solmaz tek aday olarak katıldı ve Solmaz tekrar başkan seçildi.

Öte yandan, Malatya Ziraat Odası Başkanlığı seçimi de 12 Şubat Cumartesi günü Belediye Konferans Salonu'nda saat 10.30'da yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız