SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oylar İstikrar İçin"

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da AKP'lilerin seçim sonrası teşekkür ziyaretinde yeni anayasa konuşuldu.

Milletvekili genel seçimi sonrasında teşekkür ziyaretleri programı çerçevesinde Memur Sen Malatya Temsilciliği ziyaret edildi. AKP  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve milletvekilleri Öznur Çalık ile Mustafa Şahin ile partililerin yer aldığı ziyarette, 12 Haziran seçimi sonrasında, temenni, istek ile yapılacaklar istişare edildi. Memur Sen Malatya Temsilcisi Kerem Yıldırım, yeni anayasanın sivil toplum kuruluşları ile konsensüs içerisinde çıkarılmasını beklediklerini ifade edip, "Memur Sen Malatya
Temsilciliği olarak yeni hükümetten taleplerimiz önce sivil anayasa, sonra ise meslek liselerinin önündeki engeller kaldırılmalı. Eğitim kesintili ve yönlendirmeli olmalıdır. Başörtüsü problemi çözülmeli" dedi.

AKP  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de, "Seçimler vatandaş için hesap sorma, seçilenler için ise hesap verme dönemleridir. Biz AK Parti olarak, 12 Haziran seçiminde Türkiye genelinde 2 seçmenden birinin, Malatya'da ise 3 seçmenden 2'sinin oyunu aldık. İnsanımız yeni anayasa ve istikrarın devam etmesi için de oyunu AK parti'ye verdi. Biz de verilen oyların karşılığı en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz" dedi.

AKP'den Malatya milletvekili seçilen Mustafa Şahin ise yeni anayasanın sivil toplum kuruluşları ile konsensüs içerisinde çıkarılmasına çaba göstereceklerini belirtip, meslek liselerinin kat sayı problemi giderilerek, herkese aynı fırsat eşitliğinin sağlanması için de çalışacaklarını vurguladı.

Malatya milletvekili Öznur Çalık da 16 maddelik yeni anayasaya refrandumda destek veren Memur Sen ve üyelerine teşekkür ederek, "AK Parti olarak geçen dönemde kız çocuklarımızın yüksek öğretimde yaşadıkları sıkıntıları çözdük. 24.dönemde yeni anayasa ile demokrasiyi taçlandıracağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız