SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oylar Sizin, Takdir Sizin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:55:25
A- A+ PAYLAŞ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya Milletvekili adayları, il ve ilçe örgütleri ile birlikte Doğanşehir ilçesi ve mahallelerine ziyaret gerçekleştirildi. 

HDP’li heyet bu kapsamda, Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucuova, Sürgü ve Hudut mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile toplantı yaptı. HDP’li heyet, seçim çalışmalarını, neden HDP’ye oy vermelerinin gerekli olduğunu belirtti. Seçim beyannamelerini anlatan HDP'li heyet seçimlerde, mahalle sakinlerinden destek istedi. HDP Malatya Milletvekili Adayı Aydın Erdoğan, mahalle içerisinde bulunan bir kahvede toplanan vatandaşlara, “Seçim çalışmasından çok sizleri görmek, sıkıntılarınız varsa sıkıntılarınızı dinlemek amacı ile ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Cumartesi günü Ankara’da yaşanan bombalı katliam sonrası, partimiz seçim çalışmalarını durdurdu. Partimiz henüz bir seçim propagandası başlatmış değil ama siz hemşehrilerimizi görmek istedik, sonuçta hayatta devam ediyor. Nasıl ki hepimiz nefes alıyor, su içiyorsak bütün acılarla beraber yüreğimiz ne kadar dağlanmış olursa olsun, hayat devam etmekte. Ülkenin geleceği 1 Kasım seçimlerinde belirlenecek. Türkiye şu an iyi yönetilmiyor, bunu değiştirmek 1 Kasım’da sizlerin ellerinde. Ankara’da yaşanan hadise, devleti yönetenlerin yanlış siyasetleri nedeni ile bağıra bağıra ben geliyorum denen bir katliamdır. Bunun işaretlerini, daha önce Reyhanlı’da, sonra sınır kapılarında patlatılan bombalarda, sonra 5 Haziran’da HDP’nin Diyarbakır mitinginde, arkasında Suruç’ta da gördük. En son Ankara’da en vahşi ve memleketi büyük bir üzüntüye boğan şekli ile ortaya çıkmış oldu” diye konuştu.

“ONUR, NAMUS ŞEREF HER ŞEYİN ÖNÜNE GEÇTİ”

Erdoğan, ülkede birçok sorun olmasına rağmen bu sorunların gündemden düştüğünü, can güvenliğinin, onurun, bu sorunların önünde olduğunu ifade etti. Erdoğan, “Memleketin birçok sorunu var, kadınların sorunu var, emekçilerin sorunu var, çiftçinin sorunu var. Elma bugün para etmiyor, kayısı belki bu sene iyi ama gelecek yıl ne olacağı belirli değil. Bütün bunlar var ama bugün can güvenliği, onur namus, şeref her şeyin önüne geçmiş durumda, onları konuşmaya sıra gelmiyor. Bunun farkında olarak 1 Kasım’da, halkın bütün bunların hesabını soracak bir cevap vermesi gerekiyor, oylarınız sizindir, takdir sizindir. Oylarınızı kullanırken elbette bunlara bir cevabının olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“GEÇİM ZORLAŞTI, SIKINTILAR ÇOĞALDI”

Erdoğan, ülkenin 13 yıldır belirli bir parti tarafından yönetildiği ve ülkenin 13 yılın sonunda gerilemeye doğru gittiğini belirtti. Erdoğan, “13 yılın sonunda geldiğimiz durum şu anda önce ekonomide bir iyileşme, şimdi bir kötüleşme. Bugün ürettiğiniz ürünler para etmiyor. Gelirken baktım domates tarlalarda kalmış, elmalar dalında duruyor ya da toplanmış meyve suyu fabrikasına 10-15 kuruşa satılacak. Hem evlerde, oturulan yerlerde huzur güven kalmadı hem de geçim zorlaştı, sıkıntılar çoğaldı. Halbuki 13 sene önce bütün bunlar başka türlü olacak deniyordu vaatler öyleydi” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız