SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oylarımız Artacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:59
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçimlere doğru İstanbul’da yaşayan Malatyalılar Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi. AKP belediye başkan adaylarının katılımlarıyla gerçekleştirilen programlara Malatyalılar büyük ilgi gösterdi. Maltepe’de ve Üsküdar’da gerçekleştirilen programlara AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz’de katıldı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da birçok ilçede organize ettikleri programlarla AKP belediye başkan adaylarına desteklerini ifade eden Malatyalı işadamı, bürokrat, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve hemşerilerine Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’de eşlik etti. Programlarda yaptığı konuşmalarda ülke ve dünya gündemini değerlendiren Öz, 17 Aralık’tan sonra yaşanan süreci de değerlendirdi. Öz, yaptığı konuşmada AKP'nin yerel seçimlerden oy oranını artırarak çıkacağını ifade etti. Öz, "Sayın Başbakanımızın liderliğinde halkımızın huzur ve refahı, Türkiye gelişme süreci devam edecektir. Milli iradeye doğrudan ya da dolaylı olarak darbe yapmaya kimsenin gücü yetmez. Türkiye’yi eskiden olduğu gibi dışa bağımlı, bölgesinde güçsüz, milli gelirini yatırımlara değil faiz ödemelerine ayıran bir ülke olmasını istiyorlar. Halkımızın desteğiyle buna izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Maltepe buluşmasında ilçe belediye başkan adayı Prof. Dr. Edibe Sözen’de desteklerinden ötürü Malatyalılara teşekkür etti. Programa AKP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’de katıldı.

Malatyalıların bir diğer buluşma adresi Üsküdar oldu. Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’e destek için bir araya gelen Malatyalıları TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın olduğu programa İstanbul Milletvekili Osman Poyraz’da katıldı.

Daha sonra Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği'ni de ziyaret eden Öz, Pütürge Alihan Köyü ve Mezraları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin de açılış törenine katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız