SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oylarını Nerede Kullanacaklar?

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:22:33
Oylarını Nerede Kullanacaklar?
A- A+ PAYLAŞ

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Malatya’da iktidar ve ana muhalefet partisi yetkilerinin oy kullanacakları yerler ve saatleri belirlendi. 

AKP Malatya teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, milletvekillerinin oy yerleri şöyle: 

AKP il başkanı Bülent Tüfenkci saat 11,00’de Turgut Özal Mah. Sadiye Ünsalan Ortaokulu 2201 nolu sandık , AKP Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı saat 10,00’da Zafer Mah. Cengiz Topel Ortaokulu 2274 nolu sandık, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin saat 11,00’de Turgut Özal Mah. Sadiye Ünsalan ortaokulu 2202 nolu sandık , AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık saat 12,00’de Bulgurlu Mah. Malatya Anadolu Lisesi 1072 nolu sandık, AKP Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın saat 10,00’da Zafer Mah. Cengiz Topel Ortaokulu 2285 nolu sandık, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz saat 09,00’da Yıldıztepe Mah. Kanuni İlkokulu 2260 nolu sandık, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır saat 10,30’da Zafer Mah. Fatih İlköğretim okulu/2266 nolu sandık.

Bu arada, ana muhalefet partici cephesinde ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, Saat 13.00’de, Zaviye Mahallesi Abdulkadir Eriş İlkokulu 1252 no'lu sandıkta kullanacak. CHP İl Başkanı Enver Kiraz'ın da oyunu saat 13.00'de Hacı Abdi Mahallesi Rahmi Akıncı İlkokulu 1120 no'lu sandıkta kullanacağı bildirildi.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız da, oyunu 11.30'da Fen Lisesi'ndeki sandıkta kullanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız