SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oylarınızla Yeşilyurt'u Alacağım'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:34
'Oylarınızla Yeşilyurt'u Alacağım'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Akkent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Porgalı, “Ben koltuk sevdalısı değilim, sizlere hizmetkar olmak için buradayım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı mahalle toplantıları çerçevesinde Akkent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Adeta miting havasında gerçekleşen toplantıda konuşan Porgalı, “Ben sizlere hizmetkar olmak için buradayım. Eğer koltuk sevdalısı bir insan olsaydım bugün burada olmazdım. Sizlerde biliyorsunuz ki benim burada ve birçok yerde iş yerlerim var. Kendi koltuğumda rahat rahat otururdum. Hatta Türkiye’ye, Malatya’ya, Yeşilyurt’a da gelmezdim. Ben bir Yeşilyurtlu olarak bütün kazancımı Türkiye’ye, Malatya’ya, Yeşilyurt’a, Yakınca’ya getirdim” ifadelerini kaydetti.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yeşilyurt’un artık yeni Yeşilyurt olacağının altını çizen Porgalı, “Sizler artık yeni Yeşilyurtlu olacaksınız. Yakınkentli değil, Bostanbaşılı değil, Yakıncalı değil. Yeni Yeşilyurt diyorum. Yeni Yeşilyurt sakinleri olacaksınız. Hepimiz bundan sonra hemşeri oluyoruz. Kesinlikle hiçbir ayrım olmadan hemşeri oluyoruz. Bu yüzden yanınızdayım. 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerinde oylarıyla Yeşilyurt’u alacağım” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ise Porgalı’nın Yeşilyurt’un insanı olduğuna vurgu yaparak “Yerli üretim, ithal değil” dedi. Sevil; “Bu gördüğün kalabalık tablosu karşısında oldukça mutlu oldum. Ailesi, yaşantısı, dürüstlüğü, kısacası her şeyi ile Porgalı gittiği her yerde memnuniyetle karşılanıyor. Çok da beğeni topluyor. Hulisi Porgalı kendi bölgenizin insanı, bizden biri. Yerli üretim, ithal değil. Onun da inşallah kıymetini bilirsiniz” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız