SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öyle Bir Döneme Geldi ki.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:14:30
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. 

CHP Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla, parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Haydar Karaduman, partililer ve basın mensuplarının katıldığı bayramlaşma programında bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Herkesin bayramını kutluyorum. Herkese nice sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum. Bayramlar, yardımlaşma, kardeşlik ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı, toplumumuzun önemli bir gelenek ve göreneği olan kültürümüzdür" dedi.

Kiraz, bayramı buruk geçirdiklerini ifade ederek, "İslam coğrafyasında, Ortadoğu'da akan gözyaşı ve kan var. Bu kan ve gözyaşı bizimde bayramı buruk kutlamamıza neden oluyor. Akan kan ve gözyaşının bir an önce dinmesini temenni ediyoruz. Ortadoğu'ya, dünyaya ve ,ülkemize barışın gelmesini temenni ediyoruz. Ama bu sadece temenniyle de olmuyor. Yetkililerinde mutlaka adım atması gerekiyor. Özellikle ülkemiz iktidarının bu konuda irade ortaya koyması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getiren Kiraz, şunları söyledi: "Bayramda siyaset şapkamızı bir tarafa koymamız gerekiyor. Ama bu bayram öyle bir döneme geldi ki, önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve çok kısa bir süre kaldı. Ama yine de Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çok bir şey konuşmak istemedim. Ama AKP bayramlaşma programında konuşunca bize de konuşmak hak oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimi önemli bir dönüm noktası. Türkiye'de demokrasinin yerleşmesi için; ülkemizde, komşularımızda, İslam coğrafyasında barışın gelmesi için Cumhurbaşkanlığı seçimi önemli bir dönüm noktasıdır. Şuanda büyük bir uzlaşma ile bir aday ortaya çıktı. Farklı görüşlerde, farklı düşüncelerde bugüne kadar belki de bir araya gelmesi mümkün olmayan birçok kişi Türkiye'nin geleceği kaygısıyla bir araya geldi. Bu büyük uzlaşmanın adayı Ekmeleddin İhsanoğlu. Bu seçimlere giderken bütün Malatyalılardan İhsanoğlu'na destek istiyoruz. Bütün halkımızdan destek istiyoruz. Oraya verecekleri her oy, Cumhuriyete, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğine verilmiş olacak."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, parti genel merkezindeki çalışmalardan dolayı bayramlaşma programına katılmadı.

FOTOĞRAFLAR: Coşkun KURT

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız